Mini-camping Molenhof

Onze mini-camping

Locatie

De mini-camping beschikt over ruime staanplaatsen die allen zijn voorzien van stroom (6 amp.). De camping bevind zich op een mooi en vlak groen grasveld. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op de molen! Deze grote korenwindmolen is nog geregeld in bedrijf. Als campinggast heeft u hier gratis toegang tot. Het grasveld is bovendien een prachtig decor voor recreatieve activiteiten.

Voorzieningen

De camping beschikt over goede vernieuwde sanitaire voorzieningen. Er is een apart heren- en damestoilet, evenals een heren- en damesdouche. Bovendien zijn deze voorzieningen gegarandeerd legionella-vrij door controle van een erkend bestrijdingsbedrijf. Naast deze voorzieningen is er een  centrifuge ter beschikking voor de gasten. Tevens beschikt de mini-camping over een informatietafel met vele folders, fietsroutes en wetenswaardigheden over de omgeving.

Recreatie

Als u van vissen houdt bent u hier op het goede adres. Zowel voor de deur als in het dorp beschikken wij over uitstekend viswater.

Voordelige winterstalling

U kunt uw caravan voordelig bij ons stallen op onze open afgesloten en bewaakt terrein. U kunt dan in april een week gratis bij ons kamperen.

Bezoekersruimte

Wij beschikken over een mooie bezoekersruimte die voor een aantrekkelijke prijs te huur is.

Foto's